top of page

Ontdek hoe je kunt gaan ontspannen en genieten, zonder dat je hiervoor concessies in je bedrijfsresultaten hoeft te doen.

10 dingen waar je als ervaren ondernemer helemaal geen genoegen mee hoeft te nemen:

 • Je constant overweldigd voelen door de druk om jouw bedrijf draaiende te houden;

 • Een te groot deel van jouw leven door je werk in beslag laten nemen;

 • Niet weten hoe je kunt 'uitschakelen’ en ontspannen;

 • Je zorgen maken dat je belangrijke momenten in het leven van de mensen die je lief zijn mist, vanwege jouw toewijding aan je bedrijf;

 • Je gezondheid die begint te lijden onder de constante stress en vele werkuren die je maakt;

 • De angst dat als je je aandacht even van jouw bedrijf afwendt, het negatieve gevolgen zal hebben voor je succes;

 • Je schuldig voelen als je tijd voor jezelf neemt;

 • Moeilijk kunnen genieten van jouw financiële succes, vanwege het gevoel dat je jouw persoonlijke leven hiervoor opoffert;

 • Worstelen met het vinden van manieren om jouw werklast te verminderen zonder de groei en het succes van je bedrijf in gevaar te brengen;

 • Geen tijd kunnen besteden aan jouw hobby's en andere passies, vanwege je professionele verplichtingen.

Want het kan ook anders...

We kennen allemaal van die mensen/ondernemers die gewoon fluitend door het leven en hun business gaan.

Mensen voor wie het altijd zo licht voelt. Ondernemers bij wie het niet zo stroperig en zwaar gaat als het nu bij jou lijkt te gaan.

Vraag jij je ook wel eens af: "hoe dan?!"

Over de auteur

Dolf van Craanenburgh (1976) is drievoudig gediplomeerd therapeut en docent Emotieve Therapie. Hij heeft zich gespecialiseerd in talentontdekking, traumaverwerking & de opbouw van helpende denkpatronen.

 

Dolf worstelde als volwassene langdurig met verbindingsproblematiek, die het gevolg was van het trauma in de baarmoeder waarbij hij zijn tweelinghelft verloor. Hierdoor had Dolf lang grote moeite met het kunnen opbouwen en behouden van gezonde relaties met anderen. Hij kwam in een burn-out terecht.

 

In zijn boek vertelt hij als alleen-geboren tweeling onder andere openhartig over zijn eigen helingsproces en zijn zoektocht naar rust, geluk en zingeving. Dat hem uiteindelijk leidde naar professioneel ondernemerschap en de voldoening van het werk dat hij nu doet.

 

Nu coacht Dolf ervaren ondernemers die altijd in de actiestand staan, waardoor zij geen ruimte voelen om te kunnen ontspannen en genieten. Binnen het kader van zijn of haar authentieke talenten en vaardigheden, helpt Dolf deze personen bij het alsnog goed reguleren van emoties, gedrag en denkwijzen, die meestal het gevolg zijn van eerdere levenservaringen die tot nu toe niet goed werden verwerkt.

 

Op deze manier wordt duidelijk wat jouw eigen overlevingsstrategieën zijn, waarmee jij jezelf vasthoudt in de vicieuze cirkel van onrust en vrees. Je wordt in staat om jezelf hieruit te bevrijden, op een manier die blijvend is.

 

Met als resultaat dat je je vrij voelt om in elke situatie voor rust & rijkdom te kunnen kiezen en ruimte voor ontspanning en genieten te creëren. Ook komt er ruimte om jouw gehele gouden potentieel te ontwikkelen en te kunnen gaan inzetten.

 

Zodat jij floreert, in je leven én in je business!

Aan & Uit De gids naar een Vrij Ondernemersleven bevat:

 • 8 strategieën, waarmee je zelf de grootste rem op je groei bent;

 • 3 journeys van de auteur: waarom ik in dit boek ervaringen deel waar ik anders nooit over praat;

 • 1 visie: alles gaat voor je veranderen als je [...];

 • 8 bekentenissen van de auteur: dingen die jij eigenlijk niet van mij mag weten;

 • 3 casusbesprekingen van ondernemers, wat er voor hen veranderde toen zij mijn visie en werkwijze toepasten;

 • 1 volgende stap, om jou alvast dichter bij het hierboven genoemde doel te brengen.

Heb jij nu het gevoel dat je alsmaar aan het overleven bent?

Maak van jouw ondernemersleven dan weer een feestje!

Myrthe Warmenhoven
Founder van BOLD Network

Myrthe Warmenhoven

"Dolf houdt in het boek niets achter van de harde maar waardevolle levenslessen die hij tot nu toe heeft opgedaan.

Door de herkenbare situaties die Dolf omschrijft kun je niet voorkomen om tijdens het lezen ook je gedachten te laten gaan over je eigen patronen en levenslessen tot nu toe.

Dolf heeft door de jaren heen enorm veel verschillende vormen van therapieën zich eigen gemaakt - en deelt daarbij open en eerlijk over het proces waar hij zelf doorheen is gegaan - waardoor het niet alleen bij herkenbare situaties blijft, maar je ook de mogelijkheid hebt om met hele andere ogen naar je eigen levenslessen te kijken en daar nieuwe inzichten uit te halen.

Ik raad het boek van Dolf dan ook van harte aan als jij een ondernemer bent die bereid is om eerlijk naar zichzelf te kijken om de groei door te maken die nodig is om je (ondernemers)doelen te behalen in dit leven."

bottom of page